Tärkeää tietoa Stableservers.eu
palveluista Virtuaalipalvelimet

Stableservers tarjoaa helpoimman tien pystyttää virtuaalipalvelimet ja viedä haluamanne palvelut internettiin. Valittavissa on neljä virtuaalipalvelinta monenlaiseen käyttöön. Jos mikään näistä ratkaisuista ei tyydyttänyt tarpeitasi, voimme räätälöidä teille juuri sellaisen virtuaalipalvelimen kuten haluatte. Voitte tilata meiltä "avaimet käteen" periaatteella, jolloin asennamme kaiken valmiiksi. Kysymyksessä voisi olla esimerkiksi web-, tietokanta-, sähköposti- tai VoIP palvelin. Tarjoamme myös ylläpitokoulutusta lisäapalveluna, mutta jos ette itse osaa tai halua ylläpitää palvelinta, voitte toki antaa sen meidän ammattilaisen ylläpidettäväksi.

Virtuaalipalvelimet vastaavat tavallisia palvelimia sillä erotuksella, että virtuaalipalvelimissa käyttäjä ei omista laitetta kokonaan, vaan samassa koneessa ajetaan virtuaalisesti monta palvelinta. Virtuaalipalvelinalusta voi olla useaa tyyppiä: sellaista joka tarjoaa koko-virtuaalipc:n, jolloin käyttäjä voi käyttää sitä kuin tietokonetta (asentaa oman käyttöjärjestelmän jne.) taikka sellaista, jossa käyttöjärjestelmä on kiinteä eikä sitä pysty vaihtamaan.


Minkä takia virtuaalipalvelin (VPS)?

VPS mahdollistaa asteittaisen siirtymisen jaetusta hosting-palvelusta itsenäisen hallinnan tarjoavaan virtuaalipalvelimeen. Sovellustesi kasvun ja haluamasi itsenäisyyden määrään perustuen, voit laajentaa palveluitasi jotka ovat erittäin hyvä vastine rahallesi.

VPS on ideaalinen kompromissi dedikoidun palvelinkoneen mahdollistaman vapauden ja virtualisaation tarjoaman joustavuuden sekä mielenrauhan välillä.

Tämä on ideaalinen silloin, kun haluat siirtyä pois jaetusta hosting-paketista ensimmäiseen omaan palvelimeesi. Ollen tehokas ja taloudellinen, palvelin skaalautuu tarpeidesi mukaan ja sitä on helppo käyttää.


Mihin VPS:ää käytetään?

VPS on virtuaalinen yksityinen palvelin (ns. virtual private server) joka mahdollistaa erilaisten sivustojen hostaamisen (virtuaalinen myymälä, sähköinen kaupankäynti, media, muu sisältö, ...) ja/tai erilaiset ohjelmistot, lähinnä Web-teknologioita käyttävät (portaalit, extranet, yhteistyöratkaisut, wiki, sisällönhallintajärjestelmä eli CRM, ...)

Toisin kuin hosting-paketti, VPS mahdollistaa useiden eri ohjelmistojen eriyttämisen yksittäiseen datasäilöön joka on asiakkaalle kustomoitu. Tämä datasäilö (VPS) jakaa fyysisen infrastruktuurin resurssit muiden datasäilöjen kanssa, mutta dedikoidut resurssit ovat taatut.


VPS + verkkokauppa

Kustomoitu verkkokauppahostaus
VPS muovautuu tarpeisiisi reaaliajassa ja on täydellinen alusta kasvaville verkkokauppasivustoillesi. Olipa sovelluksesi mikä tahansa (oma sovellus, Spree, Magento, Prestashop ...), aloitat aina riittävällä resurssimäärällä. Kun asiakasmäärät tai myynti kasvaa, säädät infraasi sen mukaisesti, räätälöity palvelu ei koskaan hidastele.

Täydellinen datan eristys
Virtualisoinnin avulla, VPS koneet ovat tiukasti eristettyinä toisistaan. Tämä varmistaa sen että kaikki asiakkaidemme data on täysin eristettyä ja turvassa. Vain sinulla on pääsy tiedostoihisi ja tietokantoihisi. Voit hallinnoida niitä miten haluat.

Lisää turvaa kaupallesi
Monet webmasterit miettivät miten turvata verkkokauppasivusto ja erityisesti asiakastiedot. VPS:n avulla kaikki data on täysin erillään ja turvassa palvelinympäristössäsi. VPS:n suorituskyky ja VRAMin käyttö takaavat nopean vasteen myös kuorman kasvaessa ja pitävät sivuston ajan tasalla. Kaikki tämä yritystoimintasi tukemiseksi.


Käyttöjärjestelmät:

Linux:
Ubuntu, Debian, CentOS

Windows:
Windows Server 2008 Standard Edition
Windows Server 2008 Web Edition
Windows Server 2012 R2 Standard Edition


Web-hallintapaneeli

cPanel - 18,60€/kk


Kaikki hinnat sisältävät alv 24%

9 , 90 19 , 90 34 , 90 79 , 99
Suoritin 1 vCore1 vCore2 vCores4 vCores
Muisti2GB4GB4GB8GB
Kiintolevy10GB20GB50GB100GB
Verkkoyhteys100Mbps100Mbps100Mbps100Mbps
LiikennöintiRajoittamatonRajoittamatonRajoittamatonRajoittamaton
Arkkitehtuuri64bits64bits64bits64bits
Vuokrajakso3-12kk3-12kk3-12kk3-12kk
KäyttöjärjestelmäLinuxLinuxLinuxLinux
LevyturvaRAID 10RAID 10--
Kiinteä IPv4-osoite
Esiasennettu käyttöjärjestelmä
Anti-DDos