Tärkeää tietoa Stableservers.eu
palveluista Webhotellit

Tarjoamme vakaata ja turvallista palvelua yksityis- ja yritysasiakkaille. Stableservers tarjoaa helpoimman tien saada kotisivut ja niihin sisältyvät palvelut internettiin.

Puuttuuko jokin tarvitsemasi ohjelmisto palvelimeltamme? Ota yhteyttä, niin asennamme sen mielellämme.

Webhotelli (engl. web hosting) on palvelu, jossa asiakas vuokraa palveluntarjoajan www-palvelimelta kiintolevytilaa omia verkkosivujaan ja muita verkkopalveluita varten. Asiakas saa käyttöönsä perustyökalut kiintolevytilan ylläpitämiseen. Kiintolevytilan lisäksi yleensä tarjotaan myös oheispalveluita, kuten mahdollisuus omaan sähköposti-osoitteeseen, sähköpostilistojen ylläpitomahdollisuus tai sovelluksia jotka helpottavat www-sivujen tai verkkopalveluiden ylläpitoa. Webhotelliin saa yleensä liitettyä myös oman IP-osoitteen ja verkkotunnuksen, jonka avulla sivustolle on helppo löytää (esimerkiksi www.stableservers.eu).

Webhotelleja käyttävät sekä yksityiset kansalaiset, erilaiset järjestöt että yritykset. Tekniseltä toteutukseltaan hotellit vaihtelevat jaetusta palvelimesta aina tietoturvaltaan ja suorituskyvyltään parempiin virtuaalipalvelimiin sekä täysin asiakkaan käyttöön varattuihin palvelimiin. Käyttöjärjestelmät vaihtelevat riippuen palvelintarjoajasta, mutta yleisin käyttöjärjestelmä webhotelleissa on Linux. Myös Windows-pohjaisia palvelimia on runsaasti tarjolla.


Webhotellin käyttö

Hotellin käyttöä varten asiakas saa erilliset tunnukset sähköpostilaatikkoon ja mahdolliseen tietokantaan. Lisäksi asiakas saa erillliset SFTP- ja SSH-tunnukset, joilla voidaan siirtää tiedostoja palvelimelle. Webbisivuja voidaan muokata joskus myös sisällönhallintajärjestelmän avulla, jolloin asiakkaan verkkosivujen ylläpitäminen helpottuu huomattavasti, sillä käyttäjän ei tarvitse hallita HTML-kieltä. Webhotelliin voidaan myös rakentaa omia verkkosovelluksia hotellin tukemilla ohjelmointikielillä (esimerkiksi PHP). Verkkosovellukset voivat käyttää webhotelliin mahdollisesti asennettua tietokantaa.


Täystuki

Tarjoamme webhotellille täystuki palvelun. Täystuki tarkoittaa sitä, että saat vastauksen kysymyksiisi arkisin 24h kuluessa. VIP-täystuki takaa sen, että saat vastauksen 24h kuluessa myös viikonloppuisin.


Lisähinnasto / kuukausi

Sähköpostilaatikot - 2,00€ / 10kpl
Sähköpostiuudelleenohjaukset - 1,00€ / 10kpl
Aliverkkotunnukset - 1,00€ / 10kpl
Levytila - 0,98€/GB
Lisäliikenne - 0,98€/Gt

Siirtäessäsi verkkotunnuksen muualta, veloitamme siirrosta koituvat kulut. Verkkotunnuksen ylläpito kustantaa 4€/vuosi ja se lisätään verkkotunnuksen hintaan automaattisesti.


Kaikki hinnat sisältävät alv 24%

2 , 50 4 , 99 9 , 99 12 , 99
Levytila 5GB8GB12GB16GB
Liikenne 10Gt/kkRajoittamatonRajoittamatonRajoittamaton
MySQL tietokanta -125
Sähköpostilaatikot-1050Rajattomasti
Sähköpostiuudelleenohjaukset-1050Rajattomasti
Aliverkkotunnus-15Rajattomasti
VerkkotunnusLisämaksustaLisämaksustaLisämaksusta1
TäystukiEiKylläKylläVIP
Varmuuskopiointi
SSH/FTP
.htaccess tekniikka
PHP5, Perl & Python
Ajastetut tehtävät
Virus- ja roskapostisuodatus
IMAP/SMTP-
Irssi-
Webmail-
SSL (HTTPS) -